Strategisk og kreativt bureau med fokus på relevans!

Relevans er et strategisk og kreativt B2B bureau. Du kan derfor få hjælp til at løse dine udfordringer, når det handler om salg og markedsføring. Mere end  90% af det, vi beskæftiger os med er digitalt. Og du må gerne se os som dit digitale bureau. Men det betyder langt fra, at det er det eneste vi laver. Du kan helt overordnet set få hjælp inden for 3 hovedområder nemlig Branding, Adfærdsdesign og Leadgenerering. Så du må gerne se os som dit strategiske kreative bureau.

Der, hvor vi adskiller os fra andre bureauer, er vores tilgang. Det centrale er relevans. Med udgangspunkt i en grundig kortlægning af dine kunder og potentielle kunders pains, og ved brug af adfærdspsykologi, udvikler vi din markedsføring og kommunikation, så du bliver den oplagte leverandør af dine varer eller ydelser. Budskaber og argumenter skal flugte med din målgruppes udfordringer og valgkriterier. Og den måde du udformer din kommunikation, skal skabe tillid og samtidig  opbygge et kvalificeret kendskab til dig og dit produkt. Og de skal opleve dig som en relevant ressource hele vejen igennem deres beslutningsproces.

Branding

Din branding er det, som giver din virksomhed og dit produkt særkende. Derfor skal du arbejde bevidst og målrettet med at opbygge og pleje dit brand. Relevans er et branding bureau og hjælper dig med at sikre, at dit brand har et effektivt særkende. 

Adfærdsdesign

Når du arbejder med adfærdsdesign og adfærdspsykologi og greb som nudging, framing, farvepsykologi i din kommunikation, opnår du langt bedre resultater. Hos Relevans er vi specialiseret i adfærdspsykologi og adfærdsdesign.

Leadgenerering

Leadgenerering handler om at tiltrække og konvertere flest muligt relevante leads. Relevans er specialiseret i Inbound marketing og er certificeret HubSpot bureau, der kan hjælpe dig med at optimere din leadgenerering. 

Strategiske kompetencer

Hvor er du? Hvor skal du hen? Og hvordan kommer du det? Hvad er dine mål? Hvad er din plan? Den verden vi lever i stiller store krav til dit salgs- og marketingsetup. Din strategi skal være klar og fokuseret, men samtidig sikre dig agilitet. Specielt nu handler det om overlevelse og for mange B2B virksomheder er det vigtigt at have en strategi, som dels øger synligheden og relevansen – og som samtidig effektiviserer salg og marketing. Hos Relevans møder du et bureau, der arbejder med strategi som en integreret del af din salgs- og marketingproces. Ofte handler det præcis om krydsfeltet mellem netop salg og marketing. Det gælder ikke mindst din digitale strategi. For det er her, det største uforløste potentiale ligger for langt de fleste B2B virksomheder. 


Se flere kompetencer indenfor salg og marketing

Kreative kræfter

Hos Relevans møder du et stærkt kreativt bureau med grafiske kompetencer. Det betyder, at du kan få hjælp til dine grafiske og visuelle opgaver både online og offline. Som kreativt bureau arbejder vi med at sikre, at din identitet, din markedsføring og kommunikation altid er markant, relevant og professionel – og samtidig skiller sig tydelig ud i forhold til dine konkurrenter. Vi arbejder i den visuelle formgivning med adfærdsdesign og adfærdspsykologi. Og det er samtidig også som kreativt bureau, vi hjælper dig med din branding.


Mere om kreativitet og grafisk design

Dit digitale bureau

Som digitalt bureau hjælper vi dig med din digitale strategi, dit digitale setup og din digitale kommunikation og markedsføring. Uanset om du har brug for et nyt website, digitale kampagner, SEO, Google, SOME, Digitale Marketing setups, Inbound Marketing, Marketing Automation, CRM systemer og kundedataplatforme, hjælper vi dig med udvikling, implementering og drift. Og det er i høj grad de digitale bureau kompetencer, der er i spil, når vi sikrer dig optimeret leadgenerering


Se mere om digitale kompetencer

Krydsfeltet mellem salg og marketing

Når du arbejder med B2B salg og markedsføring, kender du uden tvivl de udfordringer, der ligger præcis i dette krydsfelt. Vi har som strategisk og kreativt bureau specialiseret os i, at optimere dette område for vores kunder. Her trækker vi i høj grad på vores kompetencer inden for Branding, Adfærdsdesign og Leadgenerering kombineret med vores kompetencer som kreativt og strategisk bureau. Processen indeholder 6 indsatsområder:

  1. Adfærdspsykologisk indsigt i målgrupper, pains samt personas 
  2. Change management omkring salgs- og marketing setup 
  3. Opbygning processer, kunderejser og flows
  4. Udvikling af content og kampagner afstemt efter punkt 1, 2 og 3 
  5. Etablering af data setup, som føder både salg og marketing – og marketing automation 
  6. Etablering og drift af Customer Data Platforme 

Mere om krydsfeltet mellem salg og marketing 

transparent-placeholder

Morten Lorentzen

ADM. DIREKTØR

Morten er medejer af Relevans og ekspert i kommunikationskoncepter og brug af adfærdspsykologi i design og kommunikation.

morten@relevans.dk

transparent-placeholder

Lasse Hinke

KONTAKT DIREKTØR

Lasse er medejer af Relevans og ekspert i salgsstrategi og leadgenerering – både digital marketing og offline.

lasse@relevans.dk

HubSpot og Inbound Marketing

Relevans er certificeret Hubspot Partner bureau. Og det er ikke tilfældigt. HubSpot er nemlig blandt de førende, når det handler om fuldt integrerede Customer Data Platforme. Samtidig er HubSpot udviklet med Inbound Marketing for øje. Og som certificeret bureau kan vi derfor hjælpe dig med at implementere HubSpot. Samtidig hjælper vi dig efterfølgende med udnytte systemet, som du opnår den fulde effekt.


Mere om HubSpot og Inbound Marketing

SEO, SEM og online marketing

Relevans er Google Certificeret Partner bureau. For dig betyder det, at du kan trygt kan overlade din online markedsføring til os. Da Relevans samtidig er et digitalt og kreativt bureau, får du en samlet løsning, som sikrer dig et digitalt setup, som er optimeret i forhold dine potentielle kunders rejse. Du får altid fuld dokumentation for resultaterne. Og kan løbende følge med i, hvad dine annoncekroner går til.  


Mere om online marketing