Hvad er HubSpot?

HubSpot er en fuldt integreret Customer Data Platform, der henvender sig til dig, der ønsker at integrere marketing, salg, web og kundeservice og arbejde datadrevet. HubSpot platformen er bygget op omkring et gratis CRM-system. De forskellige systemer (hubs) til marketing, salg og kundeservice og CMS tilkøbes i forskellige versioner alt efter dit behov.


HubSpot Platinum Solution Partner Badge

Kernen i HubSpot er som sagt det gratis CRM, som rummer data om alle de kontakter, du gemmer i systemet. Hertil vælger du de hubs, som passer til dit behov. Den mest kendte er Marketing Hub, som også var den, HubSpot udviklede først. Det er en af markedets bedste marketing automation platforme. Den knytter dine marketingaktiviteter sammen. Det seneste skud på stammen er HubSpot CMS, som er fuldt integreret med HubSpot CRM og Markting. HubSpot CMS er fuldt højde med andre professionelle CMS-systemer.

Når det handler om salg er Sales Hub et særdeles effektivt værktøj, som i høj grad kan optimere salgsprocessen. Og Service Hub er dedikeret til kundeservice teams i din virksomhed. Alle Hubs er fuldt integrerede og samlet i en fælles platform. Og de gør det hver i sær muligt at optimere og arbejde smartere inden for områderne marketing, salg og kundeservice.

HubSpot CRM er kernen i systemet. Og netop derfor er det muligt at holde styr på dine kontakter, uanset om de kommer fra dine marketingkanaler, dine salgskanaler eller dine kundeservicekanaler. Det giver et fuldt 360 graders indblik i den enkelte kunde kunderejse fra vedkommende besøger dit website første gang, til de bliver kunder. Det hele er samlet i dit CRM-system.

Fordi du har fuldt overblik over dine potentielle kunder og leads, er det væsentlig lettere at bygge præcis de flows, der konverterer bedst. Du får overblik over, hvilke aktiviteter der reelt genererer kunder – og hvad dine leads interesserer sig for, allerede inden du kommer i kontakt med dem. Og din kundeserviceafdeling får indblik i, hvordan kunden tidligere har interageret med din virksomhed og kan tilbyde kundeservice på et langt højere niveau end, hvis de handlede i blinde.

Helt fundamentalt har du og dine kolleger de samme data at arbejde ud fra. Og du kan følge dine potentielle kunders og leads kunderejse, og du får et godt billede af, hvilke af aktiviteter, der reelt genererer bundlinje.

 

HubSpot–-25-grunde_mock-up_shadow

Overvejer du at investere i HubSpot?

Der er rigtig mange gode grunde til at bruge HubSpot.
Her finder du nogle af de fedeste features.

Vil du vide mere, så kontakt Morten Lorentzen.
Du kan booke et møde, når det passer dig.

 

 

Hvad består HubSpot af?

Som nævnt ovenfor, så består HubSpot overordnet set af et CRM-system med 3 hubs og et CMS. Men de enkelte hubs fås også i forskellige udgaver, som henvender sig til forskellige behov. Jeg kommer ikke til at gennemgå dem i dybden, men for overblikkets skyld vil jeg nævne nogle af de værktøjer, som de enkelte hubs byder på.


KOM I GANG MED HUBSPOT CRM: Hvad er HubSpot CRM startpakke?

LÆS OM HUBSPOT CMS: Hvad er HubSpot CMS Hub?

 

 

HubSpot Marketing Hub

HubSpot Marketing Hub består af en lang række værktøjer til marketing automation og leadgenerering. Udviklingen af platformen ledte faktisk til, at HubSpot opfandt et nyt marketingbegreb, som sidenhen har vundet fodfæste rundt om i verden – nemlig inbound markting.

I HubSpot Marketing Hub finder du blandt andet:

LÆS OM MARKETING HUB: Hvad er HubSpot Marketing Hub?

Huble The mordern inbound marketing managers content handbook

 

 

HubSpot Sales Hub

HubSpot Sales Hub består af en række værktøjer, som i høj grad kan være med til at optimere hele din salgsproces. Når du vælger at arbejde med HubSpot Sales Hub sparer du tid, får dybere indsigt i dine kundeemner, og du kan automatiserer mange af de basale opgaver.

I HubSpot Sales Hub får du blandt andet:

 • E-mail tracking
 • E-mail-skabeloner
 • Opkaldsværktøj
 • 1:1 videoer
 • Playbooks til nem oplæring af nye sælgere
 • Deal pipeline

LÆS OM SALES HUB: Hvad er HubSpot Sales Hub?

The Ultimate Guide to HubSpot Sales Hub Development

 

 

HubSpot Service Hub

HubSpots kundeservice-software er med 100% fokus på bedre kundeoplevelser. Værktøjerne er bygget til at hjælpe dit serviceteam med at administrere, komme i kontakt med- og forstå kunderne på et helt nyt niveau. Kunder i dag stiller større krav til din virksomhed og er mindre tålmodige. De forventer at få hjælp hurtigt, og det er her, Service Hub kan bidrage. Filosofien bag Service Hub er at transformere din kundeservice til en salgsstrategi. 

I HubSpot Service Hub finder du blandt andet:

 • Tickets
 • Feedback surveys
 • Knowledge base
 • Livechat og chatbots

 

 

Kan HubSpot integrere med mine eksisterende systemer?

HubSpot har en lang række App Partners, som har bygget integrationer, der på mange måder minder om plug-ins til platformen, så du med et par enkelte klik kan integrere dine eksisterende systemer med HubSpot. Det er umuligt at lave en udtømmende liste, da der hele tiden kommer nye til, men hvis dit setup består af de mest populære af slagsen, så er der en stor sandsynlighed for, at det også vil være på listen. Her får du nogle eksempler på de mest populære:

 • WordPress
 • Zapier
 • Salesforce
 • Microsoft Dynamics
 • G-mail
 • Outlook
 • Eventbrite
 • Survey Monkey
 • Google Search Console
 • Facebook Messenger
 • Zoom
 • MailChimp

Du kan altid kontakte os for at få svar på, om dine systemer kan integreres med HubSpot. Se mere om integrationer her.

saleaforce

Salesforce

gmail

G-mail

outlook

Outlook

eventbrite

Eventbrite

surveymonkey

Survey Monkey

googlesearch

Google Search Console

facebookmessenger

Facebook Messenger

zoom

Zoom

mailchimp

MailChimp

 

 

Hvem egner HubSpot sig til?

HubSpot har mange funktioner, du kan kombinere produkterne på kryds og tværs, og du har mange muligheder for at integrere dine andre systemer med platformen. Det kan i den grad hjælpe med at gøre mange af dine processer smartere. Alligevel anbefaler vi ikke HubSpot til hvem som helst, for hvis din virksomhed ikke er gearet til at udnytte platformen, så er den ikke investeringen værd.

Du bør stille dig selv følgende spørgsmål:

 • Arbejder min marketingafdeling med mange digitale aktiviteter, og er det svært at rapportere meningsfuldt på dem?
 • Er der brug for at kunne automatisere kommunikationen til nye leads - for eksempel i form af e-mail-flows? 
 • Er det svært for min marketingafdeling at finde frem til de leads, som giver bedst mening at overlevere til salgsafdelingen?
 • Mangler mine salgsafdeling et overblik over, hvilke leads de bør tage fat på først?
 • Mangler sælgerne et system, som kan effektivisere deres daglige arbejde med kunderne?
 • Mangler min serviceafdeling et overblik over, hvad kunderne tidligere har snakket med sælgere om, og hvad de tidligere har interesseret sig for?
 • Mangler min kundeserviceafdeling en måde at kommunikere med kunderne mere effektivt?
 • Er mine kundes livstidsværdi høj?
 • Sælger jeg noget, der er komplekst?
 • Har vi ambitioner om vækst?
kuve_tall

Kan du svare ja til at du har ambitioner om vækst?

Hvis du kan svare ja til det og flere af ovenstående spørgsmål, så er der stor sandsynlighed for, at inbound marketing og HubSpot vil være et godt valg for dig. Du kan læse mere om, hvilke overvejelser du bør gøre dig her – hvor vi går lidt mere i dybden med, hvem HubSpot egner sig bedst til:

Tag Inbound Marketing testen

kuve_tall

 

 

Sådan kommer du i gang med HubSpot

Det kræver et solidt grundlag at få det fulde udbytte af HubSpot. Derfor anbefales det også, at du alle du får en grundig onboarding. Du har to muligheder for at købe HubSpot. Du kan enten vælge at købe HubSpot og onboarding via Relevans eller en anden partner. Eller du kan vælge at købe software og onboarding direkte hos HubSpot.

DOWNLOAD E-BOG OG FÅ NØGLEN TIL VÆKST: 50 HubSpot Hacks

 

 

Kom i gang med os som HubSpot partner

Der er en helt klar fordel i at alliere sig med en erfaren og kompetent HubSpot partner, når du skal i gang med platformen.  Og det siger vi ikke kun, fordi vi selv er platin partner. HubSpot er i stigende grad begyndt at anbefale partnere til kunder, som henvender sig direkte til dem. Det er et udtryk for, at kunder, der har tilknyttet en fast partner ofte klarer sig bedre, end kunder, der kommer igennem et standard onboarding-forløb og derefter er overladt til sig selv.

Når du vælger en partner, får du et lokalt bureau som os til at hjælpe dig med dit setup. Du får strategisk sparring, en finger på pulsen i forhold til, hvad der er nyt i platformen, og samtidig har du en rådgiver ved hånden, som forstår dit marked og er til at få fat på.

Se vores HubSpot CRM startpakke
 

Tilmeld dig webinaret om HubSpot eller se en video

Webinaret er for dig der arbejder med marketing og salg, og som ønsker at øge effekten af dine marketingaktiviteter. På webinaret får du bla. a. svar på følgende:

 • Hvem bør overveje HubSpot?
 • Forskellige hubs – hvad skal du være opmærksom på?
 • 5 afgørende fordele ved HubSpot
 • Hvad koster det at komme i gang?

Se listen over kommende webinarer

 

HubSpot

HubSpot er ét af de systemer på markedet, som er udviklet til at understøtte Inbound Marketing. HubSpot er et samlet system, der er bygget op omkring et af markedets bedste CRM-systemer, der sammen med en intelligent lead scoring og regelmotor, gør det muligt for dig opbygge dit Inbound Setup.

Se om HubSpot er noget for din virksomhed?

 

 

Hold din viden opdateret med HubSpot Academy

Ud over at HubSpot byder på en stor vifte af værktøjer, får du via platformen også adgang til et imponerende stort katalog af selvlæringsmateriale. Her kan du og dine kolleger på egen hånd uddanne jer inden for HubSpot og alle de discipliner, der hører til.

Til hvert kursus finder du træningsvideoer, tests, slides og praktiske øvelser om både inbound marketing, social media marketing, sales enablement, brugen af HubSpots værktøjer og meget mere.

Få en forsmag på HubSpot Academy
 – se nogle af de kurser, der er tilgængelige for alle

HubSpot Academy

 

 

Udvalgte væsentlige opdateringer i HubSpot

Ud af en lang række af opdateringer, har vi her udvalgt dem, som vi mener er de væsentligste.

Opdateringer januar
Opdateringer februar