Rådgivning – få del i vores viden online eller fysisk

 

Foredrag + Webinar + Workshop

Relevans kører en række foredrag og workshop på viden- og formidlingsplatformen Youandx.com

Fokus for 2023 er Digital Marketing. Du kan blandt andet blive klogere på, hvordan du kommer fra strategi til bundlinje i dit digitale setup, eller få indblik i, hvordan du sælger 4-5 gange mere med dit nuværende salgssetup. Find dit næste fordrag eller workshop i oversigten herunder.

Relevans står klar til at rådgive dig med over 25-års erfaring i kommunikation og branding. Vores foredrag og webinarer kan hjælpe dig med at indkredse de områder i din forretning, som kan optimeres. Vores workshops er det perfekte afsæt til at komme helt tæt på de problematikker din virksomhed slås med og finde frem til løsninger, der giver effekt og vækst. Vi har skræddersyede workshops klar til dig inden for alle aspekter af digitalt salg og marketing på B2B-området.

Foredrag: Digital 2.0 – den generelle strategiske vinkel
FOREDRAG

Digital 2.0 – den generelle strategiske vinkel

Arbejder du med salg/marketing, og er du afhængig af at skulle vækste din forretning? Så kan dette foredrag give dig et generelt billede af den typiske virksomheds udfordinger i den digitale verden.

Se mere om foredraget

Foredrag Digital 2.0 – din virksomheds strategiske vinkel
FOREDRAG

Digital 2.0 – din virksomheds strategiske vinkel

Slås du med digitalisering af dit salg og marketing setup? Få skræddersyet indsigt og viden med udgangspunkt i din virksomhed. Lær hvordan du kommer fra digital strategi til bundlinje med dit specifikke digitale setup.

Se mere om foredraget

Workshop Lær hvordan du digitaliserer dit salg
WORKSHOP

Lær hvordan du digitaliserer dit salg

Slås du med at få nok ud af dine sælgere og dine salgsaktiviteter? Er du presset i forhold til markedet og dine konkurrenter? Med denne workshop få du indblik i, hvordan du sælger 4-5 gange mere med dit nuværende salgssetup.

Se mere om workshoppen

 

1:1 rådgivning

Har du brug for løbende sparring, kan du ligesom en del af vores kunder lave en klippekortsordning med 1:1 rådgivning – fx 10 klip for 15.000 kr. Det giver dig adgang til konkret strategisk rådgivning, analyse eller aktivitetsovervågning, lige når du har brug for det.

Har du en konkret udfording, kan du starte med at booke et kort online møde med Lasse Hinke.
KLIK HER OG BOOK DIT MØDE

 

Webinarer hver torsdag – tid til at udvide din værktøjskasse

Brug 30 minutter og deltag i ét af de gratis torsdags webinarer. Vi gi'r dig ny inspiration og tips til, hvordan du får styrket din markedsføring, så den giver flere leads og kunder.

Se hele listen med torsdags webinarer og tilmeld dig

Næste webinar  TORSDAG DEN 29. MAJ KL. 09.00