Viden

ca. 2 min.

B2B leadgenerering: Få hul igennem til de store fisk på B2B markedet

03.12.2018 / Lasse Hinke

Alle der arbejder med B2B markedsføring ved, hvor svært det er at få taletid hos ledelsen i Large- og Medium/Large virksomheder. Uanset om du markedsfører industrimaskiner, IT-løsninger eller konsulentydelser, er indgangsbarrieren høj. Og så er det godt at have en solid døråbner.

Smart Value Selling er et nyt koncept, som er udviklet af konsulenthuset NordicUpside, og som Relevans med adfærdspsykologisk indsigt opbygger benchmarkanalyserne i.

Konceptet, Smart Value Selling, er skalerbart og systemunderstøttet, og det bygger på Account Based Demand Generation.

Omdrejningspunktet i konceptet er en benchmark-undersøgelse, som har til formål at identificere dine potentielle B2B-kunders performance på seks udvalgte områder – og benchmarke dem op mod andre lignende virksomheder.

Konceptet tilpasses til aktuelle udfordringer og ”pains” hos dine potentielle kunder og opleves derfor seriøst og relevant for dem.

Rapporten åbner døre

Du får en analyserapport med detaljerede resultater, hvor den enkelte respondents performance sammenholdes med top 3 virksomheder og med gennemsnittet. Med disse resultater i hus kan du udarbejde strategiske forslag til de potentielle kunder, som har deltaget i undersøgelsen. Du vil kunne foreslå en række konkrete idéer til optimering, som vil åbne døre hos ledelsen i den pågældende virksomhed.

Smart Value Selling – i korte træk

  • Bygger på adfærdspsykologiske indsigter omkring beslutningsprocesser i større virksomheder.
  • Handler om de pains, dine Large og Medium/Large kunder slås med.
  • Grundstenen er en skræddersyet benchmark-analyse af virksomhedernes performance inden for seks essentielle temaer med 24 multiple choice svar.
  • Svarene måles op mod top 3 virksomheder og mod gennemsnittet. Top 3 er beregnet ud fra en samlet score.
  • Den enkelte virksomheds svar og performance score er anonyme.
Smart Value Selling testen

DELTAG OG FÅ ANALYSERAPPORTEN: Sales and Marketing Performance Benchmark Survey

Vil du høre, hvordan du kan bruge Smart Value Selling til at åbne døre til de store fisk i din branche? Så kontakt Lasse Hinke og få en snak.

LÆS MERE OM: Leadgenerering

SE ANDRE ARTIKLER OM: Leadgenerering B2B

Lasse Hinke

Vil du have større effekt af din markedsføring?

Lasse Hinke er marketingstrateg og partner i Relevans. Han er HD i afsætning og har mere end 20 års erfaring på både bureau- og kundeside.

Start med en snak