Viden

ca. 1 min.

Går du glip af forretning, fordi du mangler e-mail permissions?

Permissions

17.08.2021 / Lasse Hinke

EMNE: Permission

Forestil dig, at en stor potentiel kunde er i dialog med din værste konkurrent. En attraktiv kunde, som du ikke har sørget for at indhente e-mail permission fra.

Hvad er din chance for at vinde den kunde, tror du?

Svaret er: Under 10%.

Til gengæld vinder din konkurrent ordren med 70% sandsynlighed. Tænk, hvis det havde været dig!

Permission giver leads og mersalg

I det daglige arbejde for vores kunder har vi de seneste to år oplevet uhørt stor succes med e-mail marketing. Primært fordi vi har fokuseret benhårdt på at indsamle permissions. Og samtidig skabt et setup, hvor vi kommunikerer på forskellige måder til målgruppen med relevant content. Mere eller mindre automatiseret.

Resultatet af disse aktiviteter er, at vores kunder kommer i målgruppens top-of-mind. Og en stor del af emnerne bliver til varme leads til sælgerne – eller fører direkte til salg.

Vil du gerne effektivt i gang med at få flere permissions – og dermed flere leads. Så kontakt Lasse Hinke og få en snak og dine muligheder.

LÆS MERE OM: Leadgenerering


Giv din viden et boost med et 30 minutters webinar.

Få ny inspiration til, hvordan du får flere leads og kunder. Brug 30 minutter på at deltage i ét eller flere af vores gratis torsdags webinarer. Oplægsrækken opdateres jævnligt med nye temaer og indhold. Du kan blive klogere på flere relevante discipliner inden for digital marketing, marketing automation, adfærdsdesign og adfærdspsykologi. Du kan måske have glæde af videoerne fra allerede afholdte webinarer. Se videoer her

Se listen over torsdags-webinarer og tilmeld dig

SE ANDRE ARTIKLER OM: Permission

Lasse Hinke

Få inspiration til, hvordan du får flere leads og kunder

Sig ja til at modtage e-mails fra Relevans om markedsføring og kommunikation.

Hold dig opdateret