Viden

ca. 3 min.

Få GA4 eller Matomo undervisning

26.06.2023 / Louise Lund Larsen

EMNE: Analyse

Universal Analytics lukker og slukker om et øjeblik, og de fleste er allerede migreret til GA4, Matomo eller et tredje alternativ. Men har du svært ved at finde rundt i dit nye system? Så er du ikke alene. 

Overgangen fra det ’gamle’ Analytics til GA4 eller Matomo kan være en udfordring for mange, da de nye systemer har en anden opbygning og brugerflade, end det man har været vant til i så mange år i Universal Analytics. Men det er vigtigt, at du er fortrolig med dit analysesystem for at kunne fortsætte med at spore og analysere din kundeadfærd og optimere din online tilstedeværelse.

Hos Relevans forstår vi, hvor vigtigt det er at holde sig opdateret med de nyeste teknologier og trends i den digitale analyseverden. Derfor tilbyder jeg undervisning i GA4 og Matomo, så du kan komme godt fra land med de nye systemer. Vores undervisning er designet til at hjælpe dig med at komme hurtigt i gang med dit nye værktøj og få mest muligt ud af dets potentiale. 

Hvad får jeg? 

Undervisningen består af en workshop, som varer to timer og kan afholdes enten online på Teams eller fysisk i vores eller jeres lokaler.

Workshoppen er delt op i to dele. Først holder jeg et lille oplæg om platformen og dens fordele og brugerflade. Her gennemgår jeg de grundlæggende funktioner og rapporter og viser dig, hvordan I som virksomhed kan bruge dem aktivt i jeres hverdag.
Efter oplægget har jeg lavet nogle hands-on arbejdsopgaver i form af en quiz, der tager udgangspunkt i jeres egen data. Her kan I evt. dyste i hold mod hinanden om at få flest rigtige svar. Denne sidste del af øvelsen er med til at gøre jer fortrolige med systemet og få jer i gang med at bruge det.

Undervisningen består af:

  1. Gennemgang af de vigtigste rapporter
     
  2. Hvordan kan I bruge GA4/Matomo i hverdagen?
     
  3. Hands-on arbejdsopgaver med udgangspunkt i egen data

 
Pris 9.997 kr.
Eksklusive transport uden for københavnsområdet.

Lad os hjælpe dig med at få en god forståelse for GA4 eller Matomo, så du kan fortsætte med at spore og analysere din kundeadfærd og optimere din online indsats. Kontakt os i dag for at lære mere om vores undervisning, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå større succes med din digitale marketing og analyse.

Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig undervisning?

Er du migreret til Piwik eller andre alternative analyseværktøjer, og ønsker du undervisning? Så udfyld endelig kontaktformularen herover. Vi har styr på de fleste systemer og vil meget gerne hjælpe dig og din virksomhed med at blive gode venner med dit nye system, selvom det ikke er GA4 eller Matomo.


LÆS MERE OM: Email marketing

LÆS OGSÅ: Remarketing og display bannere

LÆS OGSÅ: Strategisk og kreativt bureauSE ANDRE ARTIKLER OM: Analyse

Louise Lund Larsen

Få inspiration til, hvordan du får flere leads og kunder

Sig ja til at modtage e-mails fra Relevans om markedsføring og kommunikation.

Hold dig opdateret