Inbound Marketing – beregn hvad virksomheden kan opnå

Inbound Marketing giver varme leads til dine sælgere. Når du sætter din Inbound Marketing i system, hopper dine potentielle kunder dybt ned i din salgstragt helt af sig selv – og bliver til varme leads. På den måde kan du koncentrere dig om at lukke ordrer – og overlade de kolde leads og alle kaffemøderne til dine konkurrenter.

HubSpot Video
 

Fra besøg på dit website til kunde

Det er ikke ligetil at konvertere et besøg på dit website til et køb. Men har du sat din marketingindsats i system og kender du den rejse dit lead foretager i processen til at blive kunde, kan du møde den besøgende med svar på de ustillede spørgsmål og med indhold der vækker interesse.

Her kan du se, hvor meget det betyder, at du automatisk tager hver eneste besøgende ved hånden og konverterer dem til leads og siden kunde.

Beregneren funger bedst på desktop. På mobil skal du scrolle ned for at se resultater.

Digital strategi og automation

Din digitale strategi skal drive kunderejsen. Hvad er det du vil? Hvor mange kunder vil du have og hvor meget omsætning skal hver enkelt kunde stå for? Når din strategi er på plads og du har automatiseret din marketing kan du frigive ressourcer til yderligere udvikling af din virksomhed. Kend din kunde og kundens rejse, så du kan sætte ind der hvor det giver bedst mening og størst afkast.

Se case fra din branche

Der er visse parametre der går igen for virksomheder inden for samme branche.
Vælg branche og se case.

transparent-placeholder

Morten Lorentzen

ADM. DIREKTØR

Morten er medejer af Relevans og ekspert i kommunikationskoncepter og brug af adfærdspsykologi i design og kommunikation.

morten@relevans.dk

transparent-placeholder

Lasse Hinke

KONTAKT DIREKTØR

Lasse er medejer af Relevans og ekspert i salgsstrategi og leadgenerering – både digital marketing og offline.

lasse@relevans.dk

HubSpot og Inbound Marketing

Relevans er certificeret Hubspot Partner bureau. Og det er ikke tilfældigt. HubSpot er nemlig blandt de førende, når det handler om fuldt integrerede Customer Data Platforme. Samtidig er HubSpot udviklet med Inbound Marketing for øje. Og som certificeret bureau kan vi derfor hjælpe dig med at implementere HubSpot. Samtidig hjælper vi dig efterfølgende med udnytte systemet, som du opnår den fulde effekt.


Mere om HubSpot og Inbound Marketing

SEO, SEM og online marketing

Relevans er Google Certificeret Partner bureau. For dig betyder det, at du kan trygt kan overlade din online markedsføring til os. Da Relevans samtidig er et digitalt og kreativt bureau, får du en samlet løsning, som sikrer dig et digitalt setup, som er optimeret i forhold dine potentielle kunders rejse. Du får altid fuld dokumentation for resultaterne. Og kan løbende følge med i, hvad dine annoncekroner går til.  


Mere om online marketing